Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inte bara störst. Bäst också!

På onsdagkvällen presenterades årets bästa sajter. Enligt InternetWorld Top 100 är FamiljeLiv Sveriges bästa community.

Annons

Snacka med andra om saken

Mycket har hänt under det senaste året. I går kväll kom ytterligare ett bevis för att nya FamiljeLiv.se är en succé. Vi är mycket stolta över att förändringarna på FamiljeLiv.se bäddat för att FL nu utsetts till Sveriges bästa community av InternetWorld Top 100.

Så här motiverar juryn sitt beslut:

"Med fullt fokus på medlemmarna bekräftar Familjeliv åter att det är ett framgångsrecept att våga släppa på kontrollen. Sajten har med medlemmars aktiva insatser fått totalt ny design, tydligare navigation och fler interaktiva verktyg. Familjeliv är ett perfekt exempel på hur man kan lyckas integrera redaktionellt material, kommersiella intressen och användargenererat innehåll."

FamiljeLiv.se är mycket stolt över den fina utmärkelsen som tillhör dig och alla andra medlemmar. Vi är många som varje dag umgås och diskuterar stort och smått på FamiljeLiv.se. Faktum är att varannan kvinna mellan 25 och 35 år besöker FamiljeLiv.se minst en gång varje månad.

Tack alla besökare och medlemmar som har hjälpt oss att göra FamiljeLiv.se till det sajten är i dag - Sveriges största familjecommunity. Och bästa!

Vi vill gärna ha ännu fler medlemmar. Välkommen att bli medlem du också

Hela listan över Sveriges bästa sajter

InternetWorld Top 100 om FamiljeLiv.se  

Snacka med andra om saken

Annons