Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Andra knäoperation – på tre månader

Han opererade ena knäet i augusti. Nu har Bik Karlskoga-centern Daniel Wessner opererat det andra också. Men han beräknas vara tillbaka redan om två-tre veckor.

Annons
Daniel Wessner blev biten.

Det är nwt.se som berättar om att Daniel Wessner, center och assisterande lagkapten i Bik Karlskogas hockeyallsvenska lag, nu opererat också sitt andra knä.

– Det har städats upp i knäet. Fungerar allt som vi önskar är han spelklar om två veckor, det är det vi siktar på, men det kan ta uppemot tre veckor, säger Biks massageterapeut Håkan Persson till tidningen.

Bik har sedan tidigare forwarden Carl Berglund, som ska hjärtopereras, fotskadade backen Fredrik Ericson och axelskadade backen Alexander Deilert på skadelistan. De båda backarna är dock aktuella för spel efter landslagsuppehållet.

Bik har också lånat ut två spelare, uppger klubben på sin hemsida. forwarden Philip Larsson som redan gjort en match med Lindlöven kommer att spela även kvällens match mot Åker/Strängnäs, och målvakten Emil Kruse, som hittills bara fått vakta båsdörren när Justin Pogge stått samtliga 18 allsvenska matcher i år, kommer spela med division 1-laget Halmstad under uppehållet. Till att börja med i kvällens match mot Kallinge-Ronneby.

Mer läsning

Annons