Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Biks nya smäll: Pungkulan sprack – säsongen över

Här är Bik Karlskogas nya skadesmäll: Backen Adam Åkesson spräckte en testikel i matchen mot Mora i går, tvingades till operation – och ser ut att missa resten av säsongen.

Annons

Oturen fortsätter att grina Bik Karlskoga i ansiktet.

Sedan tidigare har Kristofer Näslund, Carl Berglund, Alexander Ytterell, Jens Skåhlberg och Björn Kindahl tvingats lägga ned sina säsonger på grund av skador. Egentligen också Johan Nilsson, som dock gjorde comeback mot Mora, trots avslitet korsband.

Och nu kommer nästa skadesmäll: Backen Adam Åkesson missar av allt att döma resten av säsongen efter att natten mot tisdagen ha tvingats till operation efter att spräckt en pungkula.

Det var i slutet av måndagskvällens match mot Mora som Åkesson täckte ett skott som tog så illa att ena testikeln sprack.

– Den träffade mitt på juvelen. Jag skulle tro att suspensoaren hade glidit åt sidan när jag slängde mig. Jag kände direkt att något var riktigt fel. Det gjorde fruktansvärt ont, jag låg bara och skrek. Det spelade ingen roll att jag fick morfin i mig ganska snabbt, det hjälpte inte mot smärtan, säger Åkesson till Aftonbladet.

Bik har nu bara fem backar att tillgå i onsdagens måstematch mot Malmö.

Mer läsning

Annons