Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dålig inställning fällde Lindlöven

– Två riktiga skitperioder som ställer till det för oss.Så sammanfattar Lindlövens mycket kritiske assisterande tränare Kenneth Eriksson om Lindlövens debacel, 4-1 borta mot Surahammar.

Annons

De perioder som Kenneth Eriksson pratar om var de två första perioderna. Surahammar gjorde två mål var i dessa perioder fram till 4-0 vilket dessutom var i underkant.

– Inför tredje perioden skällde vi ut grabbarna och efter det började vi spela riktigt bra.

Ja, den sista perioden blev en helt annan historia än de föregående två. Lindlöven sköt 20 skott på mål och vann den med 1-0.

”Försöker analysera”

– Det är ju synd att vi inte spelar så bra hela matchen, säger Eriksson och suckar.

Hur kommer det sig att det ser ut som det gör de två första peridoerna?– Vi sitter just nu jag och Thomas (Östlund) och försöker analysera vad det är som inte stämmer. Men vi visar helt enkelt ingen bra inställning. Det har varit för mycket svakor i nästan varje match.

Vad ska ni göra åt det?– Vi måste in och prata med grabbarna om det här och det gäller varje individ. I dag är det bara Niklas Nooni som får godkänt.

Härnäst väntar tuffast tänkbara i motstånd i form av serieledarna Hudiksvall.

– Det blir tufft men det är samtidigt ett perfekt tillfälle för oss att hitta tillbaka och kunna visa bra inställning igen, säger Kenneth Eriksson.

Mer läsning

Annons