Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Publiken var helt otrolig"

Örebro Hockeys vändning mot Leksand var magisk. 
Stämningen i Behrn arena i sista perioden var nästan lika mäktig.
– Publiken var otrolig, säger målskytten Pär Edblom.
 

Annons

3 528 åskådare och säsongens bästa publiksiffra. När det gällde som mest levererade Örebro Hockey i Behrn arena. Allsvenskans blott nionde bästa hemmalag svarade för en respektingivande vändning när 0–1-underläget inför den sista perioden på nio minuter blev till 4–1. Plötsligt andrum i jakten på en direktplats i kvalserien.

Det tackade publiken med stående ovationer och så nära kokpunkten man kan komma i råkalla februari.

"Publiken fantastisk"– Publiken var helt fantastisk och stöttade oss lika mycket när vi låg under i två perioder. Stämningen där ute var helt enorm och det är så kul att kunna spela så här bra tillbaka. Det ger oss väldigt mycket och jag hoppas verkligen alla kommer tillbaka i de sista matcherna nu. Vi behöver ha publiken med oss, säger Pär Edblom, som sköt det  viktiga 3–1-målet. 

Tillbaka i succékedjanSkyttekungen Johan Sjödell-Wiklander hade varit sjuk i helgen men klarade ladda om och spela matchen. Tillsammans med gamla succékedjan med Conny Strömberg och Henrik Löwdahl noterade "JW" två assist.

– Så jäkla skönt att vi klarade av att spela så här bra i det här läget. Det var en underbar känsla att spela inför den här publiken.

Mer läsning

Annons