Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Aulin lyrisk över Örebrofansen

Jared Aulin har för vana att hylla Örebrofansen. Inget undantag efter gårdagens seger mot Leksand.
– Har aldrig spelat inför fans som är så uppskattande mot laget, säger han.

Annons

Det var Aulin själv som gjorde det matchvinnande målet när han slog in en retur på Marko Anttilas skott i den tredje perioden. Målet betydde 2–1 och Örebro kunde till slut vinna med 3–1.

– Skönt. Vissa av de tidigare matcherna mot dem har vi haft massor med chanser utan att göra mål. Nu hittade vi en väg att överlista deras målvakt, samtidigt som vi spelade hårt i egen zon och Tim Sandberg gjorde några bra räddningar, säger Jared Aulin.

Ett mål och ett assist från dig i den här matchen?

– Ja, i dag fick jag utdelning i statistiken, men alla vet att det inte är det jag fokuserar på. Det handlar om att laget ska ta tre poäng, säger Aulin, som vanligt ödmjuk.

Trots rejält avstånd till tiondeplatsen (som dock krympte till nio poäng) hade Örebrofansen tagit sig till Leksand med två bussar och skapade en härlig atmosfär i en fullsatt Tegera arena. Jared Aulin var imponerad

– Jag har aldrig spelat inför fans som är uppskattande mot laget som Örebrofansen. De visar lojalitet mot stan och det talar för sig själv att de åker hit med två bussar när det är snöhögar överallt ute. Oavsett om vi vinner eller förlorar är de alltid där och tror på oss och visar stöd. Det va härligt att vi kunde ge dem en seger.

Jared Aulin.

Mer läsning

Annons