Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Conny: "Vet inte hur länge jag blir borta"

6–0-seger mot Frölunda – men två nya, tunga skador. Både Conny Strömberg och Jared Aulin tvingades kliva av.

Annons
Conny Strömberg hann jubla över 1–0-målet som han fick andraassist på – men tvingades strax därefter utgå, skadad.

Örebrolegendaren Conny Strömberg var med och spelade fram till Henrik Löwdahls 1–0-mål, men tvingades kliva av skadad drygt halvvägs in i första perioden och kunde inte spela något mer i matchen.

Enligt uppgifter skadade han ena benet när han hoppade in på isen för ett byte, men själv var Conny mycket fåordig när NA fick tag på honom strax efter matchen.

– Jag har skadat mig och vet inte hur länge jag blir borta. Vi får ta det där i morgon. Jag kan inte säga något mer just nu, säger Conny.

Örebrotränaren Kenta Johansson till Cmore inför tredje perioden:

– Han kan inte spela längre. Det är en skada i de nedre delarna.

Även Jared Aulin tvingades utgå, efter en vårdslös tackling från Jonas Ahnelöv, med mindre än sju minuter kvar av matchen.

– Synd att de inte har större respekt när de ligger under med 0–5 och gör den grejen mot Aulin. Jag vet inte exakt hur det är med honom, men det ser inget bra ut. Det är riktigt dålig respekt, säger Kenta Johansson till Cmore efter matchen.

Sedan tidigare har Örebro Hockey Marko Anttila, Martin Johansson, Johan Wiklander, Emil Kåberg, Johan Adolfsson och Robin Olsson på skadelistan. I matchen mot Frölunda saknades även Johan Motin, på grund av sjukdom.

Mer läsning

Annons