Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dödssjuka mamman till Jared: "Gör mig stolt"

Här är orden som ska få Jared Aulin att lyfta. Både från hennes sjuksäng och som ishockeyspelare. - Jag vill inte att du ska sitta här och se mig tyna bort. Åk i väg och gör mig stolt, säger Patricia Aulin.

Annons

I en stor öppenhjärlig intervju i onsdagens NA berättade Örebro Hockeys stjärnforward om sin jobbiga tid vid sidan av isen. Om att han på måndag tvingas resa ifrån sin dödsjuka mamma i Kanada. Han ska då lämna över ett avskedsbrev till sin cancersjuka mor. Efter den långa intervjun valde Aulin att även publicera på twitter vad hans mamma sa till honom när han beslutade sig för att faktiskt resa från henne. Trots att de kanske aldrig ses igen. Här är Patricia Aulins ord till sin son:

Du måste resa dit och spela med passion. En dag kommer du att ha en egen underbar familj att ta hand om. Jag vill inte att du ska sitta här och se mig tyna bort. När jag kan le här och veta att du spelar spelet som du älskar framför en publik som älskar dig.

Gör mig stolt min son, som du alltid gör. Jag kommer alltid att älska dig".

"Min son, jag älskar dig mycket. Men jag vill se dig spela igen. Jag vill att du ska åka dit bort och göra mig stolt. Jag är en kämpe och jag kanske blir kvar här längre än vad läkarna tror. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, i mina tankar och jag kommer alltid att guida dig. Tack för att du är min son. Läs mycket mer om Jared Aulins tuffa situation i torsdagens NA, papperstidningen, som du även kan köpa här nedan som e-tidning under torsdagen.

Mer läsning

Annons