Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gör comeback – mot Örebro

Han skadade sig i måndags och missade matchen mot Färjestad. Men nu gör Brynäsforwarden Sebastian Lauritzen comeback – mot Örebro.

Annons
Sebastian Lauritzen.

2012 missade han hela SM-slutspelet när Brynäs tog guld.

I början på veckan befarade Brynäsforwarden Sebastian Lauritzen att han slagit upp den gamla höftskadan på gymmet. Men efter att ha vilat mot Färjestad i tisdags är Brynäs 30-åriga nyckelspelare redo för comeback redan i kväll, mot Örebro. Det skriver Expressen.

– Jag sträckte mig och har kört den rehab som jag gjort tidigare, nu gick det riktigt snabbt och det känns bra igen så jag kan spela i morgon mot Örebro. Det känns förstås skönt på ett sätt att jag kan få en känning och klara av det utan att slå upp den gamla skadan, säger Lauritzen till tidningen.

Lauritzen slog igenom i Bik Karlskoga, dit han värvades från Sundsvall sommaren 2005 och gjorde 61 poäng på 71 allsvenska matcher. Efter en mindre lyckad sejour i Linköping hamnade han i Brynäs, där han nu är inne på sjätte säsongen. Där har det blivit 104 poäng på 196 SHL- och slutspelsmatcher, varav sex poäng på nio matcher i år.

Brynäs har sedan tidigare Jonathan Granström, Jonas Nordquist och Dennis Persson på skadelistan.

Mer läsning

Annons