Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hockeytåget inställt - fansen bussas upp

Hockeytåget som skulle ta Örebrofans till Örnsköldsvik är inställt. I stället kommer supportrarna att bussas till SHL-premiären.

Annons

Örebro Hockey har SHL-premiär nästa torsdag, den 11 september borta mot Modo i Örnsköldsvik. Till den matchen hade klubben fixat så att fansen kunde åka tåg mellan Örebro och Örnsköldsvik till premiären. Drygt 500 supportrar var anmälda och redo för tågresa den 11 september.

Men under tisdagen meddelade klubben att tågresan är inställd.

- Vi har fått våra slottider och den tiden var på tok för dålig. Vi skulle ha åkt från Örebro vid fem på morgonen och kommit hem mer än ett dygn senare. När det blev känt började folk att preliminärt avboka sina platser på tåget, säger Filip Nyängen, informationsansvarig hos Örebro Hockey.

Det gjorde klubben fick se sig om efter alternativa lösningar. Och det har man ni hittat.

- Vi har hittat bussar i stället, som går 08.00 härifrån. Vi är framme vid 17.00 i Örnsköldsvik. Sedan efter matchen åker vi direkt hem. Bussresan blir billigare, halva priset nästan jämfört med tåglösningen. Alla som har betalt och bokat får pengarna tillbaka. Väljer man att åka med bussen får de mellanskillnaden tillbaka. Ingen kommer att torska några pengar, säger Filip Nyängen.

Mer läsning

Annons