Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kaptenen: "Vi var inte tillräckligt bra spelmässigt"

Tre raka förluster för Örebro Hockey. Nu kräver lagkaptenen Henrik Löwdahl uppryckning.- Vi måste få in fler puckar framför mål, det fina spelet får komma senare, säger han.

Annons

Örebro Hockey åkte på tredje raka förlusten när Linköping ganska enkelt vann med 3-0 hemma i Saab arena.

- I dag var det ingen bra match från vår sida. Fram till det att vi tog timeout i mitten av den andra perioden hade Linköping flera heta chanser. Linköping var vassa på kontringar och vi hängde inte med. Vi var sega och de kunde sno pucken av oss i vår zon. Det var mycker tack vare Hudacek, som vi fortfarande var med i matchen, säger lagkaptenen Henrik Löwdahl.

Örebros spel blev bättre efter timeouten, men det räckte inte hela vägen.

- Vi har tre ribbträffar och skapade chanser, men vi har inte målskyttarna just nu, säger Löwdahl, som var besviken efter matchen:

- Pucken studsar inte vår väg, men samtidigt var vi inte tillräckligt bra spelmässigt. Men vi får inte börja hänga med huvudet.

-

Ert powerplay ser inte så bra ut just nu?Vi har svårt att skapa de heta chanserna. När vi slår in puckarna fastnar de på vägen. Vi får inte returerna som man vill ha i powerplay. Vi måste få in fler puckar framför mål, det fina spelet får komma senare.

Man brukar säga att det tar en tid att spela in powerplay om man har många nya spelare ...- Det kan vi verkligen inte skylla på. Nu har vi kommit så långt att det borde sitta. På träning ser det hyfsat ut, men vi har svårt att få ut det i match. Vi spänner oss i match och det ser krampaktigt ut. Jag hoppas att det vänder snart, säger Henrik Löwdahl.

Mer läsning

Annons