Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Landslagsspelare besökte Örebro

Pierre Johnsson har gjort sammanlagt två A-landskamper. Under tisdagen besökte han Örebro Hockey.
– Jag fick ett väldigt proffsigt intryck, säger Johnsson till NA

Annons

Tidigare under tisdagen gick mrmadhawk.se ut med att Johnsson besökt Örebro. Något som agenten Pär Larsson sedan bekräftade.

NA fick tag i Johnsson under tisdagskvällen.

– Ja, jag såg att det kommit ut att jag varit i Örebro. Det är lustigt vad saker och ting läcks fort, säger Johnsson och skrattar.

Han var på plats under hela tisdagen i Behrn arena och imponerades över vad han upplevde.

– Allt kändes bara positivt. Kändes inte som en klubb som precis har gått upp i elitserien utan som en klubb som varit på den här nivån länge. Jag fick ett väldigt proffsigt intryck.

Vad säger du om klubbens utveckling?

– Det är en fantastisk resa de har gjort, men det är klart. Med en sådan proffsig organisation så är det kanske inte så konstigt ändå. Till slut var det kanske bara en tidsfråga och det var väl inte första gången de satsade heller.

Johnsson har de senaste två åren tillhört Frölunda, men gjorde den gångna säsongen bara tio matcher. Detta på grund av en efterhängsen ljumskskada.

– Det hängde ifrån slutspelet säsongen innan. Ljumsken krånglade, sedan gjordes en höftoperation i Göteborg.

Han var sedan tillbaka i träning lagom till första isträningen i augusti, men ganska snart började ljumsken krångla igen och i en träning i oktober var olyckan framme. Han drabbades av en muskelbristning.

– En väldigt olycklig grej helt enkelt, säger Johnsson.

Hur är din status nu?– Nu känns det bara bra.

Nu har jakten på en klubbadress inletts och Frölunda är fortfarande med i bilden.

– Det finns en dialog där, men det står rätt still.

Har du besökt andra klubbar?

– Det vill jag inte kommentera.

När vill du ha klart med klubbadressen?– Så snart som möjligt egentligen. Sommarträningen drar ju i gång redan nästa vecka, så det skulle vara skönt att få klart med saker och ting, säger Johnsson som gjort två landskamper och som gärna återvänder till Tre Kronor.

– Jag fick ju tacka nej tre gånger förra året och det var inte roligt att behöva göra. Det är helt klart ett mål att komma tillbaka dit.

Då är du snart den förste Örebrospelaren i landslaget på bra många år?– Hahaha, som sagt. Jag fick ett bra intryck. Vi får se vad som händer.

Mer läsning

Annons