Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modo värvar stjärna – kan göra debut mot Örebro

Förre SHL-stjärnan Kyle Cumiskey tar inte plats i NHL – då plockar Modo tillbaka honom. Nu kan han debutera mot Örebro Hockey på lördag.

Annons
Kyle Cumiskey.

Vid 15-tiden på onsdagen släppte Modo nyheten: Klubben tar på nytt in Kyle Cumiskey. Backstjärnan som i fjol gjorde 32 poäng på 46 matcher för SHL-klubben från Örnsköldsvik har försökt ta plats i NHL-laget Anaheim Ducks, men misslyckats.

"Det är för närvarande osäkert när Kyle gör sin debut för säsongen", skriver klubben i sitt pressmeddelande, men det kan mycket väl bli så att Cumiskey gör sin comeback i Modo i lördagens match mot Örebro i Behrn arena.

– Vi har hela tiden drömt om att Kyle skulle återvända till oss. Han har varit ett hett byte hos många europeiska klubbar med andra förutsättningar och att han nu väljer att komma tillbaka hit visar att han trivdes bra och att han känner mycket för Modo, säger Modos general manager Markus Näslund i ett pressmeddelande.

Samtidigt meddelar Örebro Hockey att kontraktet med backen Dan Iliakis nu är helt avslutat. Något NA avslöjade redan för två veckor sedan. Iliakis har dock ännu inte gjort klart med någon ny klubb.

Mer läsning

Annons