Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

NA-tv: Färjestad straffade Örebro

Örebro låg under med 0–2 i tredje perioden, kom ikapp till 2–2 – men föll efter straffläggning. 15:e förlusten på 16 senaste matcherna för Örebro.

Annons

Örebro Hockey får vänta på Kenta Johansson-effekten.

I nya tränarens tredje match åkte laget på tredje raka förlusten – och totalt den 15:e förlusten på de 16 senaste matcherna.

Men med tanke på matchutvecklingen var poängen mot Färjestad ändå en framgång för Örebro. Laget låg under med 0–2 i början av tredje perioden i Löfbergs arena men då fixade Martin Johansson två snabba mål.

Först spelade han fram Kalle Olsson till 1–2-målet och sedan hängde han själv 2–2-målet som tog matchen till förlängning och straffläggning.

Väl där ställdes SHL:s två bästa straffläggare mot varandra: Joakim Hillding mot Johan Wiklander. Hillding inledde me datt överlista Henrik Lundberg. Wiklander kvitterade sedan med en urläcker straff men brände därefter sin andra chans – varpå Hillding avgjorde matchen med sitt andra straffmål.

– Vad vi tar med oss? Att vi inte vek ned oss. Vi måste fortsätta ha den här moralen och kämpa för varje poäng, säger Kenta till Cmore.

Så var matchen: Läs ikapp NA:s direktrapport genom att

    klicka här !

Mer läsning