Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

NA-tv: Här presenteras nyförvärven 

I dag presenterade Örebro Hockey flera nyförvärv inför kommande säsong under en presskonferens. 

Annons

För den som missade den direktsända presskonferensen tidigare kan nu se den i efterhand, bara att klicka på spelaren ovanför. 

I går haglade nyheterna kring Örebros Hockey. NA kunde inom loppet av några timmar avslöja att tre profilstarka spelare tvingas lämna klubben. Emil Kåberg, Conny Strömberg och Tim Sandberg kommer inte att ingå i kommande säsongs SHL-bygge.

Senare på kvällen framkom också uppgifter om att Viasats hockeyexpert Johan Tornberg blir ny assisterande tränare.

Under onsdagen valde Örebro Hockey att inte kommentera något. Men nu på förmiddagen kallade klubben till pressträff och presenterade flera nya spelare som är klara för klubben. Se kort fakta nedan om alla nya namn.

Här är de nyheter klubben presenterade:

11.27: Presskonferensen avslutas och det är nu dags för enskilda intervjuer. Läs mycket mer om detta i fredagens NA, papperstidningen.

11.25: Presskonferesnen fortsatte sedan med frågor om de spelare som inte fick kontrakt, Kenta Johanssons beslut att fortsätta och mycket annat.

11.15: Pontus berättar också att klubben förlängt med Jarred Aulin, Tim Wallace och Henrik Löwdahl. Fem juniorer kommer också att få barmarksträna med A-truppen i sommar.

11.11: Daniel Viksten från Malmö är klar. Har också skrivit tvåårskontrakt.

11.10: Målvakten Julius Hudacek är också klar. Kenta Johansson har haft honom under sin tid i Frölunda. Tvåårskontrakt.

11.09: Amerikanen Derek Ryan, center som spelat för österrikiska Villacher där han gjorde 100 poäng på 63 matcher den gångna säsongen, är också klar. Tvåårskontrakt.

11.08: Pontus Gustafsson bekräftar nu nyförvärv. Backen Joonas Jalvanti är klar precis som NA avslöjade tidigare i morse. Tvåårskontrakt.

11.06: Håkan Åhlund fortsätter också som assisterande. Däremot tackar Roland Sätterman för sig och lämnar klubben.

11.05: Johan Tornberg blir assisterande. Han har skrivit ett treårsavtal med Örebro.

11.04: Gejhammar berättar att Kenta Johansson får ett kontrakt på ett plus ett år.

11.00: Kenta Johansson kommer in i rummet. Alltså en bekräftelse på att han fortsätter som huvudtränare även kommande säsong.

10.57: På plats nu är Örebro Hockeys Pontus Gustafsson, general manager, och Ulf Gejhammar, ordförande. Plus en hel del mediefolk från NA, SVT, Radio Örebro och klubbens webbplats.

I väntan på att presskonferensen ska starta så kan ni läsa denna nyhet

Mer läsning