Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

NA-tv: Se målen i Örebro Hockeys Schweiz-premiär

Örebro Hockey får fortsätta vänta på sin första seger på försäsongen.I träningsmötet med Zug var Örebro ett nummer för litet, förlust med 4-1.

Annons

Klicka på bilden ovan för att se sammandraget från matchen med samtliga mål och intervjuer med Håkan Åhlund och Bobbo Petersson i NA-tv. (Ny version.)

Örebro kom till spel utan backklippan Tomas Skogs som har ont i halsen och tvingades kasta in handduken. Fjolårets schweiziska tia vann mötet utan att Örebro klarade av att bjuda upp till match över tre perioder. Martin Johansson reducerade till 1-3 i slutet av andra perioden. Men närmare än så kom aldrig Örebro mot ett piggt Zug, med förre Örebrobacken Daniel Sondell i en framträdande roll. Örebroforwarden Daniel Viksten klev av matchen med en lättare underkroppsskada. Han fikade i tredje perioden och den avbrutna matchen var en ren försiktighetsåtgärd. Johan Adolfsson gjorde sin första match i Örebrotröjan efter att inte ha spelat på över ett år. Huvudskadan som gjorde sig påmind är nu ett minne blott. Lägrets andra match för Örebro väntar redan på lördagen när Ambri-Piotta står för motståndet. Nedsläpp 18.45.

Håll utkik på na.se under fredagskvällen för NA-tv.

Läs mycket mer i lördagens NA, papperstidningen, som du kan köpa som e-tidning här nedan under lördagen.

En enklare matchrapport i textform från NA:s utsände reporter Johan Arvidsson finns också här för den som vill ha basfakta om mål och periodsummeringar.

Mer läsning