Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

NA-tv: Se tabbarna som sänkte Örebro

Sex insläppta mål - då hade Örebro ingen chans att hota Brynäs hemma i Behrn arena. 6-3 till Gävlelaget, och nu har Örebro fem poäng upp till slutspelsplats.

Annons

Det var en minst sagt svängig match i Behrn arena på tisdagskvällen, där lagen bytte lägen. Åtta mål kunde ha varit det dubbla.

Örebro fick en mardrömsstart när Fredrik Warg gjorde 1-0 redan efter tre minuter, men vände sedan till 2-1 via mål av Christoffer Norgren - hans första i SHL i Örebrotröjan - och Marko Anttila, men Gävlelaget kvitterade till 2-2 innan matchen ens var dussinet minuter gammal.

I andra perioden gick Brynäs sedan ifrån till 4-2 genom mål av Greg Scott och Daniel Brodin, och efter några riktigt horribla försvarstabbar av ett Örebro där främst comebackande Daniel Sondell och Viktor Ekbom hade en tung kväll och var inne på tre baklängesmål var.

I tredje perioden gav kaptenen Henrik Löwdahl de rödsvarta hopp, men Johan Harju sänkte det bara 47 sekunder senare och Bill Sweatt avgjorde i tom bur.

I och med förlusten har Örebro nu fem poäng upp till slutspelsplats med 18 omgångar kvar av grundserien.

Nu väntar ytterligare tolv matcher under månaden fram till OS-uppehållet, ett galet schema som kommer att avgöra mycket av ödet för årets Örebro.

Så var matchen: NA-sportens Fredrik Scherman, Johan Tollén och Jonas Brännmyr rapporterade direkt från kvällens match. Klicka här för att komma till matchrapporten.

Läs mycket mer om matchen i onsdagens NA, papperstidnignen, som går att köpa som e-tidning nedan!

Mer läsning