Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny Örebroforward till Vita Hästen

Örebro Hockey lånar ut ännu en forward till allsvenska nykomlingen Vita Hästen.

Annons

I måndags var det Kalle Olsson. I dag, onsdag, var det norske forwarden Robin Dahlströms tur att bli utlånad till Vita Hästen. Norrmannen har svårt att ta en plats i Örebro under SHL-inledningen och lånas nu ut till det allsvenska topplaget Vita Hästen.

- Robin är en stor och stark forward som kommer göra nytta för oss samtidigt som vi täcker upp för Justin Donati som är skadad, kommenterar Vita Hästens vd Fredrik Jensen Örebro-lånet till Hästens hemsida.

Senaste matchen Dahlström spelade med Örebro var i bortamatchen mot Leksand den 4 oktober.

- Jag visste innan säsongen att det skulle bli svårt att ta en plats i Örebro då vi är många forwards. Sedan har jag haft otur med skador under försäsongen. Det har varit en tuff start på säsongen. Nu ska jag spela två matcher med Hästen och hoppas på att få tillbaka lite självförtroende, säger Robin Dahlström.

Dahlström gör sin första träning med Hästen under torsdagsmorgon och match mot Västerås på kvällen. Hans avtal med Hästen gäller först och främst torsdagens match mot Västerås och lördagens bortafight mot Malmö.

Sedan tidigare finns Örebrospelarna Johannes Jönsson, Anton Brehmer och Filip Bergmark, och Kalle Olsson hos den allsvenska nykomlingen. Dahlström gör sin första match med Hästen i hemmamatchen mot Västerås på torsdag.

Mer läsning

Annons