Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Örebro förlänger med "hänsynslös" back

Bobbo Petersson blir kvar i Örebro Hockey. Om någon trott något annat. På måndagen skrev den talangfulle backen på ett nytt treårsavtal.

Annons

Säsongen är bara två veckor gammal, men Örebro Hockey jobbar ändå intensivt vid skrivbordet. På måndagen blev ett nytt treårskontrakt klart för 22-årige Petersson. Förra säsongen var Petersson – som Örebro hämtade från Linköping under Peter Andersson-eran – även utlånad till Djurgården, och var på så vid med och tog två lag till SHL under samma säsong.

– Bobbo är en spelare som har allt som vi definierar som Örebrospelaren. Han är alltid väl förberedd, jobbar hårt för sin och klubbens utveckling. Han hanterar de mentala påfrestningarna som är stora för en elitspelare på ett mycket bra sätt. När det är dags för träning och match så ger Bobbo alltid hundra procent. Han är orädd och hänsynslös i arbetet att nå sina egna och klubbens mål till framgång. Bobbo står för den attityd vi vill ha med oss när vi utvecklar Örebro Hockey. Det känns oerhört bra att redan nu ha klart med en riktig karaktärsspelare i lagbygget för framtiden, säger general managern Pontus Gustafsson i ett pressmeddelande.

Själv säger Petersson så här i samma pressmeddelande:

– Det känns fantastiskt. Det är jättekul att en klubb i Sverige tror så mycket på mig som 22-åring. Vi har ett tränarteam som är väldigt engagerat och som jag tror kan utveckla mig som spelare. Jag vill hela tiden bli bättre och tränarna här i klubben är det perfekta hjälpmedlet för mig att lyckas.

Mer läsning

Annons