Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Örebro Hockey förlänger med tre tunga namn

SHL-premiär om några dagar. Då passar Örebro Hockey på att förlänga kontrakt med tre nyckelspelare.

Annons

Målvakten Tim Sandberg, backen Johan Motin och forwarden Kalle Olsson har alla förlängt sina kontrakt också över nästa säsong.

- Det känns jättebra. Det här är tre killar vi tror väldigt mycket på, och som redan i fjol visade vilken kapacitet de har, säger sportchefen Pontus Gustafsson.

Målvakten Tim Sandberg lyfte rejält i kvalserien i våras.

- Och Tim har tagit ytterligare kliv nu på försäsongen och är vår förstemålvakt. Målvaktsposten är extremt viktig, och jag är övertygad om att Tim kommer att klara sig väldigt bra i SHL, säger Gustafsson.

Johan Motin var kanske Örebros bäste back under förra säsongen. Och har känt på SHL förut.

- Johan är en oerhört stabil back, och han kommer att vara viktig för oss i år och förhoppningsvis under många år framöver.

Kalle Olsson var, sett över hela säsongen, en av Örebros bästa anfallare i fjol. Åkte på en olycklig huvudskada i slutet av säsongen, men är nu återställd och på gång. Också han har förlängt med ytterligare ett år, men där har både klubben och Olsson möjlighet att bryta efter den här säsongen.

- Jag både tror och hoppas att Kalle kommer att få ett genombrott i SHL den här säsongen. Precis som Tim och Johan en fantastisk kille som vi tror mycket på, säger Pontus Gustafsson.

Mer läsning

Annons