Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Örebros skarpskytt gör snabb comeback

Skarpskytten Daniel Viksten, 24, gör snabb comeback mot Lugano. Efter att ha avbrutit lägrets första match och tvingats stå över den andra.

Annons
Daniel Viksten.

Örebro Hockey reser på tisdagen ner till Lugano för att möta Peter Anderssons lag, med svenskarna Linus Klasen och Fredrik Pettersson.

Mot Lugano gör rutinerade backen Tomas Skogs sin första match på lägret efter att ha lidit av halsont i de två första Schweiz-matcherna mot Zug (1-4) och Ambri-Piotta (4-1). Daniel Viksten är också tillgänglig för spel igen efter en tuff start i nya klubben.

– Jag räknar med spel. Jag har haft känningar i höftböjaren men det är inget allvarligt. Lite sådant som kan komma, säger Viksten.

– Örebro känns helt rätt för mig och mitt mål den här säsongen är att ta en ordinarie plats, fortsätter han.

I Malmövärvningen

får Örebro Hockey ett riktigt vasst powerplay-vapen. Viksten har skottet som främsta förmåga och vann Malmös interna skytteliga i allsvenskan. Mycket troligt är att han tar Conny Strömbergs gamla position i den lyckade linan med Johan Wiklander och Henrik Löwdahl. Läs mer om Daniel Viksten i NA inom kort.

Örebro Hockey tränar i Sursee före lunch och åker sedan buss de 20 milen ner till Lugano. Nedsläpp är 19.45.

Läs mer om Örebro Hockeys läger i Schweiz i tisdagens NA, papperstidningen, som du även kan köpa här nedan som e-tidning!

Mer läsning

Annons