Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Profilen ny materialare i Örebro Hockey

Örebro Hockey har anställt ännu en tidigare spelare som materialförvaltare.

Annons

Thomas Enström gjorde sig känd som hårt arbetande forward på isen. Nu ska han bevisa det även utanför.

Den 26-årige forwarden tvingades avsluta sin spelarkarriär i förtid på grund av en fotskada men blir ändå kvar i klubben.

Thomas Enström har nu anställts som materialförvaltare.

- Det stämmer. Han kommer att ha huvudansvaret för J20-truppen men också ingå som en del av den grupp vi vill bilda kring våra elitlag, säger Pontus Gustafsson, general manager.

Thomas Enström går därmed i en annan lagkamrats fotspår. När Emil Kåberg inför fjolårets säsong inte fick något nytt spelarkontrakt gick han över till att bli materialförvaltare i A-truppen. De två kompletteras med mångårige Håkan Tiderman.

- Det känns jättekul att vi kan ge spelare möjlighet att fortsätta i klubben efter avslutad karriär på isen. Det blir en jättebra lösning med Thomas i den här trion, säger Pontus Gustafsson.

Den gånga säsongen

kämpade 26-åringen hårt för att komma tillbaka i spel utan att det lyckades. Han spelade inte en enda SHL-match. Däremot spelade han en stor roll i Örebro under de allsvenska åren och debutåret i SHL 2013/14. Totalt blev det 207 matcher för Örebro Hockey med kvalserier inräknade.

Thomas Enström inledde sin karriär i Modo och har även varit utlånad till Mora och Björklöven under karriären. 

Mer läsning

Annons