Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skogs: "Var relativt skitdålig"

Klang och jubel i lördags - bakslag i går. Efter förlusten mot Brynäs tog Tomas Skogs fram motorsågen – mot sig själv.– Jag tycker att jag var relativt skitdålig, säger backen.

Annons
Tomas Skogs i duell med Anton Rödin.

Det ville sig inte för Örebro mot Brynäs. Förlust 4–2 efter en inledning som blev lagets fall.

– Vi fick en mardrömsstart. Sedan fick de maximal utdelning, lite som vi haft i de tidigare matcherna, säger Skogs.

Är de bra eller är det ni som är dåliga?

– Som alltid en kombination. Brynäs kom ut och var piggare och hungrigare medan vi var kvar i bussen första minuterna. Vi får lära oss av det här.

Hur ser du på resten av matchen?

– Vi gjorde ett försök givetvis och fick en massa powerplay. Men det var en sådan dag man inte önskar att man ska ha, men ibland blir det så. Vi gav inte upp men vi hade inte de där medstudsarna vi haft i andra matcher.

Skogs gjorde comeback efter två matchers frånvaro och var inte nöjd med sig själv – minst sagt.

– Jag tycker att jag var relativt skitdålig. Det måste jag säga. Dålig fart, inte speciellt beslutsam. Som övriga laget, långt ifrån bra.

Kanske var han lite väl hård då hela laget stod för en sämre insats. Klart är att laget måste höja sig till torsdag. Då väntar Färjestad, det lag som nu är närmast under slutspelsstrecket tre poäng efter Örebro som i sin tur är femma.

– Vi har ett jätteläge. Nu är det bara att glömma det här och ladda för torsdag. Viktiga poäng som står på spel, säger Skogs.

Mer läsning

Annons