Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spelarna: ”Örebro blir årets skräll”

Örebro Hockey kan skrälla rejält den här säsongen. I alla fall om man får tro SHL-spelarna själva.

Annons

Det är tv-kanalen Cmore som gått ut med en enkät till spelarna i SHL inför säsongen. Här svarar de på en rad frågor och när svaren analyserats står det klart att Örebro målas upp som en av årets skrällar. 19 procent av spelarna tror att Örebro blir årets positiva överraskning. Vilket gör Örebro till vinnare i kategorin tillsammans med Växjö.13 procent tror på Leksand och tio procent på Brynäs. Å andra sidan är det många som tror att Örebro får kämpa i botten även i år. 21 procent av spelarna tror att Örebro hamnar bland de två sista i serien. Bara Djurgården har en högre siffra med 39 procent.  

Ett annat intressant resultat ur Örebro-synpunkt är svaren på frågan: ”Vilket annat lags tränare skulle du helst inte vilja spela för?” Här är Djurgårdens Hans Särkijärvi ”skräcktränaren” framför andra med 19 procent av rösterna. Men god tvåa är Örebros Kenta Johansson med 13 procent.

Klarasta svaret i enkäten då? Ja, att Andreas Jämtin vinner utvisningsligan är inte precis någon högoddsare enligt spelarna. Hela 42 procent tror HV71-spelaren kommer bli den som sitter utvisad mest av alla.

Mer läsning

Annons