Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sporten åker till Köln – direktsänder Örebro Hockeys matcher: ”Otroligt kul”

Artikel 35 av 64
Hockeyförsäsong 2017
Visa alla artiklar

Torsdag, fredag och lördag den här veckan spelar Örebro Hockey tre matcher i tyska Köln.
Sporten är på plats och kommer att direktsända matcherna.

Annons

Hockeypuls har tidigare berättat om storsatsningen kring hockeyns försäsong där totalt 19 matcher kommer att direktsändas på Mittmedias sajter och i Hockeypuls-apparna. Förra veckan sändes träningsmatcherna BIK Karlskoga–Vita Hästen och länsderbyt mellan Timrå och Modo.

Den här veckan är det dags för ytterligare matcher, däribland Örebro Hockeys matchläger i Köln. Totalt spelar laget tre matcher torsdag till lördag, mot Köln, Rögle och Lugano. Hockeypuls är på plats och sänder samtliga tre matcher.

– Det känns otroligt kul att kunna erbjuda den här möjligheten till våra läsare och supportrar till Örebro Hockey som inte är på plats i Köln, säger David Hellsing, hockeyreporter på Sporten i Örebro.

► (+) LÄNK TILL MATCHEN: SHL-motstånd i försäsongscupen – se Örebros match mot Rögle

Som pluskund ser du matcherna på na.se eller på övriga sajter som ingår i Mittmedia. Du kan också se dem i Hockeypuls app. Det kommer även finnas möjlighet att köpa matcherna på pay per view.

PPV: Se Lugano–Örebro som pay per view

För att bli pluskund klickar du här och väljer sedan vilket plus-paket du vill ha. Du kan också klicka här för att komma direkt till sidan där du skapar ett konto.

Första månaden med ett pluskonto kostar endast en krona. Därefter kostar det 99 kronor månaden. Du får tillgång till innehållet i samtliga av Mittmedias sajter. Och du kan när som helst säga upp ditt plus-abonnemang.

Alla artiklar i
Hockeyförsäsong 2017

Se Hockeypuls uppesittarkväll inför Hockeyallsvenskan

TV

Snart avgörs SCA-cupen – se mötet mellan Modo och Mora här

TV

Se när Timrå och Mora drabbar samman i SCA-cupen här

TV

Annons