Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stjärnklart: Aulin och Wallace stannar

Han gjorde flest poäng och flest mål för laget i SHL. Och nu berättar Örebro Hockeys forwardstjärna att han kommer tillbaka nästa säsong.

Annons

Tim Wallace svarade för 15 mål och 17 assister under Örebro Hockeys första SHL-säsong. 32 poäng totalt, och till det ett mål och en assist i kvalserien.

29-åringen från Anchorage, Alaska, har skrivit ett nytt kontrakt med klubben.

- Jag trivs jättebra här, med laget, fansen och staden. Jag kommer tillbaka i augusti, alla är underskrivet och klart, säger Wallace dagen efter att Örebro säkrat fortsatt spel i SHL med att besegra Djurgården på Hovet.

Där finns emellertid en klausul.

- Om jag skulle få en bra NHL-deal så har jag rätt att bryta kontraktet. Men allt talar för att det blir spel i Örebro, säger Wallace.

Enligt vad NA erfar skrev kanadensaren Jared Aulin på ett förlängt kontrakt med klubben på onsdagen. Aulin svarade för 27 poäng i SHL, och har i kvalserien gjorde nio poäng på sju matcher, två mål och sju ass.

Jared Aulin, vars mor är svårt sjuk i cancer, reser hem till Calgary i morgon, torsdag, för att vara med familjen, och avstår de två sista matcherna i kvalserien.

Mer läsning

Annons