Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ta chansen hylla Örebro i kväll

I kväll får alla chansen att hylla Örebro Hockey lite extra. Före första nedsläpp ska NA dela ut Guldklockan 2013.

Annons

– Det är lätt att glömma bort vilken fantastisk prestation laget svarade för när man förra säsongen avancerade till SHL. Även om det nu gått lite tyngre hoppas jag folk tar chansen att visa sin uppskattning till klubben och laget, säger Anders Uddling, NA:s sportchef.

Guldklockan är NA:s årliga utmärkelse till den idrottare eller det lag som svarat för årets främsta och populäraste lokala idrottsprestation. Aldrig tidigare i prisets 78-åriga historia har ett hockeylag premierats. Den enda ishockeyspelare som fått det tidigare är Karlskogas Bengt-Åke Gustafsson när Tre Kronor vann VM-guld 1987.

När Örebro Hockey våren 2013 avancerade till SHL var det första gången sedan 1979 som Örebro hade ett hockeylag i landets högsta serie. En svängig säsong avslutades med en succébetonad kvalserie.

– En stor anledning till juryns val av vinnare var förstås också det stora folkliga stöd laget hade som kulminerade med festen på Stortorget, säger Anders Uddling.

Strax före matchstart kommer Guldklockan att delas ut till laget och klubben av NA:s tidningschef Katrin Säfström och sportchef Anders Uddling.

Matchguide

Vad: Örebro Hockey-Modo.

När: Klockan 19.00.

Var: Behrn arena.

Övrigt: Strax före matchstart kommer NA att dela ut Guldklockan till Örebro Hockey för 2013 års främsta lokala idrottsprestation.

Mer läsning

Annons