Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppgifter: Örebros poängkung jagas av konkurrenter – kan hamna i Djurgården eller Skellefteå

Örebroveteranen Marcus Weinstock är inne på sin åttonde säsong med laget.
Under lördagen kom uppgifter från Sportbladet om att han kan vara på väg bort, där Djurgården och Skellefteå nämns som alternativ.

Annons
Bild: Andreas Sandström/Bildbyrån

Säsongen 2010-11 kom Marcus Weinstock till Örebro efter en säsong i Leksand, och spelade med Närke-laget tre säsonger i allsvenskan innan han var med och tog upp laget till SHL, något Weinstock tillsammans med Conny Strömberg var en stor bidragande faktor till när de båda gjort 21 poäng i kvalserien.

Weinstock är nu inne på sin åttonde säsong med Örebro, när Sportbladet under lördagen uppgav att 33-åringen kan vara på väg bort från klubben.

I år är han Örebros stora poängkung i SHL och har efter säsongen ett utgående kontrakt, och eftertraktad av andra klubbar.

Enligt Sportbladets uppgifter är han nu jagad av bland andra Skellefteå och Djurgården.

– Marcus har två riktigt bra SHL-säsonger bakom sig och har ett utgående kontrakt. Det finns stort intresse från andra klubbar, men mer än så vill jag inte säga just nu, säger hans agent Christian Sjögren till Sportbladet.

Men än finns det hopp för Örebrofansen att få ha sin trotjänare kvar. Diskussioner om förnyat kontrakt med Örebro förs nämligen också.

– Ja, det är ett alternativ. Vi för diskussioner med Örebro just nu, säger Sjögren till Sportbladet.

Mer läsning

Annons