Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Viksten: "Jag är redo för slutspel"

Daniel Viksten har sedan förra veckan tränat för fullt efter sin knäskada.– Jag är redo för slutspelet, säger han.

Annons

Det var borta mot Luleå den 31 januari som Viksten tacklades och ådrog sig en knäskada som hållit honom borta från spel – lagom tills det nu är dags för slutspel.

– Jag tränade för fullt förra veckan och hade nog kunnat spela redan mot Djurgården på torsdagen. Men det kändes bäst att avvakta lite, säger Viksten.

I stället har nu den notoriske målskytten, som landade på 14 mål på 43 matcher, lagt fokus på ett historiskt slutspel – både för laget och honom själv.

– Jag har inte spelat ett slutspel tidigare så det sak bli en riktigt häftig upplevelse. Det är det här man spelar för.

Örebro tränade under tisdagen och det ganska så hårt.

– Ja, vi körde väl två gånger 45 minuter och slipade en del detaljer som vi vill ha med oss in i slutspelet, säger Viksten som åter kamperade i succékedjan tillsammans med Derek Ryan och Martin Johansson.

Målvakter:

Så här såg Örebros formationer ut på tisdagens träning: Julius Hudacek och Johannes Jönsson.

Backpar: Viktor Ekbom och Johan Motin. Petr Zamorsky och Stefan Johansson. Bobbo Petersson och Joonas Jalvanti. Jakub Krejcik och Gustav Backström.

Kedjor: Martin Johansson, Derek Ryan och Daniel Viksten. Marko Anttila, Ville Vitalouma och Mikko Lehtonen. Brian Willsie, Anders Eriksson tillsammans med Johan Adolfsson och Kalle Olsson som alternerade. Jared Aulin, Henrik Löwdahl och Marcus Weinstock. Extraforward: Johan Wiklander.

Tomas Skogs närvarade inte på träningen.

Mer läsning

Annons