Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vill låna Örebrospelarna säsongen ut

Utlånade Örebrospelarna Bobo Petersson och Robin Dahlström gör succé. Nu vill Djurgården låna dem säsongen ut.

Annons

- Det är inte omöjligt, säger Örebros general manager Pontus Gustafsson till Sportbladet.

Petersson och Dahlström har fått en drömstart i sin nya klubb. I deras första match för den anrika Stockholmsklubben blev det 3-2-seger borta mot Rögle. Och på söndagskvällen kom andra raka när Troja/Ljungby besegrades med 5-2. 

För första gången sedan oktober har Djurgården lyckats vinna tre matcher i rad och nu vill Djurgårdens tränare Tony Zabel låna Örebrospelarna säsongen ut.

- Ja absolut, vi vet sedan tidigare att de är toppspelare i allsvenskan. De ger oss en chans att spela på fyra kedjor och åtta backar vilket gör att vi kan spela med hög press och mycket skridskoåkning, säger han.

Örebros general manager, Pontus Gustafsson var på plats på Hovet för att se sina spelare. Han öppnar för att lånen kan förlängas säsongen ut.

- Ja, det är inte omöjligt, men vi får se hur vårt skadeläge ser ut här framöver. Här får de bra speltid, säger Gustafsson till Sportbladet.

Örebros tränare Kenta Johansson säger till NA:

- De är utlånade tre matcher till att börja med och de har spelat två. Sen får vi se. Om vi tycker att det passar kan det bli ytterligare två matcher.

Längre än så ser inte Örebrotränaren i dagsläget.

Mer läsning

Annons