Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Weinstock om förlusten: ”Skapar tillräckligt för att ta poäng”

För tre dagar sedan hade Örebro målkalas hemma mot HV 71. Men i går blev det noll mål och noll poäng borta mot Linköping.

Annons
Marcus Weinstock

I den magiska matchen hemma mot HV71 gjorde Örebro nio mål. En av målskyttarna var Marcus Weinstock som hittade nätet med sitt 6-1-mål. Men mot Linköping i går ville det sig inte.

- Det var riktigt surt. Vi gjorde en riktigt bra bortamatch. Vi hade absolut chanser för att ta med oss minst en poäng hem, säger han efter uddamålsförlusten, 1-0.

Örebro kom till matchen med fyra raka segrar i ryggen. En segersvit som Linköping satte stopp för.

- Vi gjorde en bra bortamatch. Det kan vi ta med oss i alla fall. Det är små marginaler som gör att vi inte fick in den, säger Weinstock som hyllar örebroaren Marcus Högberg i Linköpingmålet.

- Han spelade väldigt bra och stod för många fina räddningar. Han gjorde det helt enkelt väldigt svårt för oss att få in pucken, säger Weinstock.

Mot Linköping bildade Weinstock kedja med Jared Aulin och Johan Wiklander.

- Jag tycker att vi spelade bra ihop. Vi hittade varandra bra och kom till många bra lägen. Kanske skulle vi satt dit en puck. Men det ville sig inte riktigt i går. Det är bara att jobba vidare, säger han.

Mer läsning

Annons