Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skada ger Norgren plats

Tommy Enström, äldre bror till Thomas i Örebro Hockey, var klubbens sista värvning på  backsidan.
Nu är kontraktet annullerat. En gammal hjärnskakning sätter stopp.

Annons

- Han började må riktigt dåligt när han kom hit och började träna med oss. Vi är överens med både Tommy och hans agent om att annullera kontraktet och avvakta utvecklingen tills vidare, säger klubbens sportchef Lars "Mozart" Andersson.

Tommy Enström fick smällen när han spelade i Leksand i vintras, och missade en halva säsongen. Men friskförklarades sedan.

- Olyckligt att det blivit så här. Väldigt tråkigt för Tommy förstås. Vi har erbjudit honom att bo kvar här och få den medicinska hjälp han kan komma att behöva, säger "Mozart".

Enström undersöks nu av specialistläkare i Umeå. Oklart vad som kommer att komma ut av det, men i värsta fall kan karriären vara över för 25-åringen.

- Jag vet inte, vi får avvakta och se, och hoppas på det bästa. Vi är inte främmande för att skriva ett nytt kontrakt med honom om han blir frisk och kan börja träna i rimlig tid.

I stället har Örebro kallat in veteranen Christoffer Norgren under fanorna igen. 37-årige Norgren erbjöds inget nytt kontrakt efter den senaste vintern.

- Han gjorde ändå en bra säsong i vintras, och det känns som en bra lösning i det här läget, säger "Mozart".

Mer läsning

Annons