Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Iskall Atashkadeh fixade poäng

Bara 20 år gammal, men med nerver av stål.
William Atashkadeh var iskall när han prickade in straffen som ordnade en ÖSK-poäng mot AIK.
- Jag tränade på straffar i morse. Hade på känn att det skulle kunna bli en i dag, säger Atashkadeh med ett leende.

Allting pekade på att Örebro SK var på väg mot sin sjätte raka förlust i allsvenskan. Men på övertid rev AIK:s Robert Åhman-Persson ner Peter Samuelsson och domaren Markus Strömbergsson pekade på straffpunkten.

William Atashkadeh klev fram och placerade snyggt dit elvameterssparken i Kyriakos Samatopoulus vänstra hörn.

Hur säkert som helst.

Trots att ÖSK-anfallaren hade en missnöjd bortaklack rakt framför sig.

- Klart att det var ett tufft läge, men jag kände mig säker. Jag satte fem-sex straffar i det hörnet när jag tränade i morse och hade bestämt mig redan innan var jag skulle placera bollen, säger Atashkadeh.

Var det här er bästa match för säsongen?- Nej, det tycker jag inte. Däremot krigade vi hela tiden och gav aldrig upp. Vi körde hela vägen till domaren blåste av, säger Atashkadeh.

ÖSK fick till fem skott på mål varav två alltså resulterade.

- Saeids skott touchade deras spelare innan det gick in. De marginalerna har vi inte haft på vår sida tidigare, säger ÖSK-anfallaren.

Hur känns det med en poäng i dag?- Med tanke på hur matchen utvecklade sig var det skönt. Den kan visa sig bli viktig i slutet på säsongen.