Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Iversen nära Indianerna

Niels Kristian Iversen är nära en förlängning med Indianerna. Kontraktet kan bli klart redan i dag. I sådana fall skulle Indianernas trupp vara klar.

Annons
Niels K. Iversen bestämmer sig om sin framtid i Indianerna under eftermiddagen.

Indianerna har gjort klart med tre förare på tre dagar. I eftermiddag kan ännu en bli klar.

Det handlar om dansken Niels Kristian Iversen, som kört för Indianerna de två senaste säsongerna.

– Vi har erbjudit honom kontrakt och han funderar på det. Han ska åka på semester i morgon och ville ha klart med allt innan dess, så han kommer antagligen att lämna besked i eftermiddag, säger Indianernas lagledare och sportchef Daniel "Dalle" Andersson Bäckström.

Problemet för Iversen är att hans snitt, 1,625, är högt i jämförelse med vad Indianerna med sina senaste värvningar kan plocka rakt in i laget. Till matcherna får de sju förarnas sammanlagda snitt inte överstiga 10,500, och knyter Indianerna upp Iversen innebär det att laget inte kan ställa upp med alla sina stjärnor på samma gång.

– Han är medveten om det, att det kanske inte är garanterat att han får vara med och köra till en början. Väljer han att skriva på får han gå in och fightas om platserna, säger "Dalle".

Tackar Iversen nej finns Grzegorz Zengota fortfarande med i bilden. Däremot är det i praktiken klart att Bjarne Pedersen lämnar klubben.

Örebroaren Simon Gustafsson har erbjudits ett kontrakt som gästförare och kan också bli klar för klubben inom kort.

Annons