Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Jag förhandlar med ÖSK"

Alejandro Bedoya har ryktats vara på väg bort från ÖSK efter säsongen.Men nu berättar han för NA att det pågår förhandlingar om ett nytt kontrakt.
– Ja, både jag och min agent har snackat med ÖSK och inget är bestämt, säger Bedoya.

Det var amerikansk media som först gick ut med uppgifterna om att Bedoya skulle spela ut sitt kontrakt med ÖSK. Något som han själv inte alls känner igen.

– Det är roligt för det finns inte ett enda citat där jag eller någon annan säger så. Det är bara något som har stått i en artikel och det är helt galet.

Det stämmer alltså inte?– Nej, jag har inte bestämt mig över huvud taget. Nu är jag under kontrakt med ÖSK och koncentrerar mig på det. Både jag och min agent har dessutom pratat med ÖSK om ett nytt kontrakt så det är inget som är bestämt åt något håll, säger han.

Den amerikanska landslagsmannen var högaktuell för landskampen mot Egypten om en dryg vecka men den ställdes nu in på grund av oroligheterna i landet.

– Jo, jag fick reda på det i går kväll. Tråkigt eftersom de har ett bra landslag som hade varit roligt att möta men det är inte värt att ta risken. Det är farligt där nu.

Sitter i huvudetMot Kongsvinger var han en av de mer rutinerade spelarna trots att han ännu inte fyllt 24 år. Men han lyckades inte förändra matchbilden och precis som många andra är han övertygad om att problemet sitter i huvudet.

– Alla tror att det är så lätt eftersom vi är trea i Sverige. Men det är det inte och vårt problem är mentalt nu, säger han.

Någon panik är det dock inte tal om. Ännu.

– Nej, det heter ju försäsong av en anledning. Och nu mixade vi upp det ganska bra och spelade med flera oprövade spelare, säger Bedoya.