Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Jag trodde jag gjort mål"

Han var chansningen som inte höll. Men innan en skada tvingade Armend Alimi av planen hade han ÖSK:s bästa målchans mot Syrianska:
– Jag trodde jag gjort mål, säger han.

Nyförvärvet Armend Alimi fick starta på sin favoritposition som offensiv, central mittfältare. Trots att han dragit med ljumskbesvär de senaste veckorna.

– Det var en chansning. Vi hoppades jag skulle klara åtminstone en halvlek, berättar Alimi efteråt.

Ont i ljumskenMen det syntes tidigt att han hade ont. Och i den 40:e minuten tvingades mittfältaren kliva av med svåra smärtor.

– Jag fick ingen smäll. Det gjorde bara för ont i ljumsken. Varje passning och skott smärtade, ännu värre än tidigare, säger han.

– Jag skulle behöva vila för att bli helt frisk. Men det finns ingen tid för det när vi har så tätt med matcher.

Bästa målchansenInnan han avbröt hade Alimi haft ÖSK bästa målchans i matchen. I den 28:e minuten fick han till en bra nick på ett inlägg från Samuel Wowoah som Syrianskas målvakt enhandsräddade vid ena stolpen.

– Jag trodde först jag gjort mål eftersom jag efter nicken sprang i en annan vinkel. Men deras målvakt gjorde en bra räddning, han var deras bäste spelare. Vi saknar den tur man måste ha just nu, säger Armend Alimi.

Vad säger du om det utsatta tabelläget?– Vi hade behövt vinna i dag, nu förlorade vi. Självklart inte bra men det är bara att fortsätta jobba hårt. Uppehållet kommer ändå bra för oss på ett sätt eftersom vi får tid att läka alla skador i truppen. Vi behöver få tillbaka fler i hundraprocentig fysisk form.