Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jansson till sjukhus: "Befarad fraktur"

ÖSK:s landslagsmålvakt Oscar Jansson tvingades bryta torsdagskvällens match mot Falkenberg med en handskada. Nu är han förd till USÖ med befarad handledsfraktur.

Det är tv-bolaget Cmore som uppger att Oscar Jansson förts till USÖ med befarad handledsfraktur.

ÖSK:s landslagsmålvakt fick Falkenbergs David Svensson över sig i en duell i 50:e minuten, men provade att spela vidare. Det gick inte, och i 58:e minuten tvingades Jansson bryta matchen. Jakob Rinne ersatte i målet.

Svensson kommenterade situationen för Cmore efter matchen:

– Jag fick förstatouchen för långt ifrån mig och han (Oscar) kom ut bra. Jag sträckte mig efter bollen. Det är naturligtvis inte meningen att skada honom, men tyvärr är det sådant som händer. Jag fick en varning och det accepterar jag, säger Falkenbergsmittfältaren.

Jansson fick bryta även premiären borta mot Halmstad, då med en axelskada i slutet av första halvlek, men var den gången tillbaka redan i nästa match.

Läs mycket mer i fredagens NA, papperstidningen, som går att köpa om e-tidning nedan!