Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Jippie! Jag vanndrömresan!"

Tävlingen är avgjord! Här är den lyckliga vinnaren av en resa till Thailand.

Annons

- Skämtar du med mig? Jag tror jag svimmar!

Det utbrister Cecil61, som heter Ingrid Persson, när Familjeliv ringer upp för att gratulera till vinsten i tävlingen. I mars 2010 bär det av för en veckas semester för två vuxna och två barn till Blue Village Exotic Merlin Beach Resort i Thailand.

- Supertack, det ska bli jätteroligt.

Den vinnande reseberättelsen utspelar sig i hjärtat av Sverige, längs med Göta Kanal. Familjen ger sig ut med häst och vagn och ekipaget påminner om någon ur Lilla huset på prärien. Det visar sig bli ett riktigt familjeäventyr, när hästen rymmer...

- Man kan ha det bra även med små resurser. Barnen tycker fortfarande att det är den roligaste resan vi gjort, säger Ingrid Persson.

Det kom in över 300 tävlingsbidrag och bland alla fantastiska reseberättelser valde juryn ut "Vår bästa äventyrsresa".

Motiveringen lyder: "En charmig och enkel berättelse, om ett äventyr i det lilla formatet. Med humor och glimten i ögat beskrivs en familjesemester som inspirerar oss alla till upptäcksfärder på hemmaplan."

Nu lanserar Familjeliv den nya Reslivssidan! Här kan du få inspiration och tips till resor runt om i världen. Filippinerna, Grekland, Öland eller Kolmården - här finns det mesta. Gå in och botanisera - och skriv din egen reseberättelse!

Här kan du läsa det vinnande bidraget: Vår bästa äventyrsresa

Mer läsning

Annons