Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

John och Parisse toppar KD-listan i Nora till valet

John Sundell har representerat kristdemokraterna i Nora i många år. Inför höstens val toppar han fullmäktigelistan tillsammans med Parisse Ekman.

Annons

John Sundell omvaldes nyligen som ordförande för kristdemokraterna i Nora.

Vid lokalföreningens årsmöte beslutade kristdemokraterna att stötta olika nationella och regionala kristdemokratiska förslag. Men man lyfte också fram tre lokal frågor som man vill arbeta extra för. Det handlar om att Nora strandpromenad ska återfå sin glans, genom att man ordnar med nya parkbänkar, fina planteringar och ny ytbeläggning. Men också om att återinföra ANG-teamet, för att Nora ska vara en god uppväxtmiljö. Sist, men inte minst, vill kristdemokraterna att Nora ska vara en kommun där man vågar bli gammal. KD ställer därför krav på kvalitet och bemötande i äldrevården.

På listan till fullmäktigevalet i höst har KD i Nora sju namn: John Sundell, Parisse Ekman, Gilite Rugerero, Wivine Kayenga, Klas Engholm, Marie-Anne Holmberg och Nils Holmberg.

Mandatfördelning i Nora efter valet 2014: Socialdemokraterna 14, Moderaterna 4, Vänsterpartiet 4, Centerpartiet 3, Sverigedemokraterna 3, Norapartiet 2, Miljöpartiet 2, Liberalerna 1, Kristdemokraterna 1, Landsbygdspartiet oberoende 1.