Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Juhlin: ”Den tyngsta förlusten någonsin”

Det finns tunga förluster.
Och så finns det den som ÖSK Ungdom åkte på mot KB Karlskoga under onsdagskvällen.
– Under mina 35 år inom fotbollen var det här den jobbigaste förlusten, säger tränaren Håkan Juhlin efter 4–3 på Nobelstadion.

ÖSK fick en smakstart med två mål innan 20 minuter var spelade. David Rohlén och Fedja Jelecak såg till att ÖSK bara skulle bevaka ledningen. Det gick så där. En reducering innan halvtid blev det och även om Adam Botvidsson drygade ut ledningen igen kändes det aldrig säkert.

– Vi gjorde allt rätt i början men sedan slutar vi efter 20. Vi blir naiva och tar lite för enkelt på uppgiften, säger tränaren Håkan Juhlin.

Mycket riktig kom också hemmalaget i kapp. Hemmalagets kvittering kom dessutom på ett extra irriterande sätt.

– Innan hade vi pratat och tränat mycket på att inte tappa den markerningen vid hörna. Ändå är det precis det som händer, säger Juhlin.

Drömmål avgjorde

Segermålet var dock inte mycket att snacka om. En stenhård volley från 30 meter som gick in via kryssribban.

Först trodde man skottet skulle gå upp i himlen. Men den satt rakt i krysset. Helt fantastiskt. Ge honom 5000 bollar och han lyckas aldrig med det där igen.