Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kallt men varmt mottagandeför ÖSK:s senaste tillskott

Minusgrader på årets första ÖSK-träning. Men ändå ett varmt mottagande för Lasse Mosander.
- Kul att vara i gång. Här är det bara två minus. När jag lämnade Finland var det minus 25, säger ÖSK:s nye assisterande tränare.

ÖSK tränar igen. På årets första träning på Behrn arena fanns ingen ny spännande stjärnspelare. Ett gammalt bekant i Abgar Barsom samt några talanger som tränar på prov. Däremot hade Sixten Boström fått en ny parhäst. Rickard Nilssons roll innehas numera av Lars Mosander. Lars Mosander har högsta tränarutbildningen och erfarenheter som tränare inom både klubblag och landslag (pojk- och juniorlandslag). Han har också sedan tidigare arbetat med Sixten Boström och assisterat honom i FF Jaro.

- Första träningspassen blir nog mest till att komma i gång. Vi ska dessutom prova lite kläder och sådana saker i dag, säger Mosander strax före premiärträningen på Behrn arena.

Men trots minusgraderna tycker han att han fått ett varmt mottagande.

- Det ska bli roligt att köra i gång och få träffa alla, säger Mosander.