Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kaptenens om varningen: "Larvigt"

Hårdare tag mot "mobbning" av domaren är påbjuden. ÖSK-kaptenen Robert Åhman Perssons svar: "Larvigt".

- De säger att man inte får springa mot dem och skrika. Det gjorde jag inte heller. Jag är spontan och lever mig in i matcherna. Nu var det en situation där jag tyckte att vi borde haft straff. Så jag reste mig upp och skrek åt domaren att "det där var ju straff", säger Åhman Persson efter det jobbiga allsvenska premiärmötet med Djurgården.

Domaren, Mohammed Al-Hakim från Köping, drog genast upp det gula kortet. Det hände i matchens 69:e minut, efter att både Åhman Persson och lagkamraten Crespo Kamara gått omkull i en närkamp med djurgårdare i straffområdet.

- Det är de nya reglerna, det här om gester. De säger att man inte får springa mot dem och skrika. Nu kommer domarna att hålla på i några omgångar och varna så fort någon öppnar munnen. Sedan blir det som vanligt igen. Jag tycker att det är larvigt. Man lever sig in i matcherna, det är mycket adrenalin och det kommer spontana reaktioner i bland. Det är ingen mobbning, säger ÖSK-kaptenen.

Återstår att se var det hamnar.