Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Karlslund tappade segern i 90:e

Karlslund förlorade bortamatchen mot Smedby – i den 90:e minuten.
– Riktig tungt, säger tränare Rickard Nilsson efter 2–1-förlusten.

Karlsund kom till matchen i Norrköping med ett bra självförtreoende. Två raka hemmasegrar i bagaget, 4–0 mot Värmbol och 2–0 mot Vallentuna.

Och Karlslund tog tag i taktpinnen direkt, det var fullt fart framåt.

– Vi dominerade fulltständigt under de första 30 minuterna. Spelet stämde klockrent och det såg verkligen lovande ut, säger Karlslunds tränare Rickard Nilsson.

Men efter det tappade Karlslund tempo och bjöd in Smedby i matchen. Och i den första halvlekens sista minut kunde Smedbys Martin Gustafsson göra 1–0.

– Självklart jobbigt att åka på en 1–0 strax precis innan halvtid. Särskilt när vi hade ett par ganska farliga chanser i den första halvleken, bland hade Erik Tengroth ett skott i ribban, säger Rickard Nilsson.

Men Karlsund kom tillbaka i den andra halvleken och tryckte på direkt för en kvittering. Och i den 56:e minuten kunde Rasmus Norén peta in 1–1 efter en tilltrasslad situation framför mål.

– Efter det fortsatte vi att pressa på. Och vi hade ett väldigt stort bollinnehav. Men de spelade samtidigt ganska smart och stack upp på kontringar.

Matchen såg ut att sluta oavgjord. När matchuret stod på 90 minuter var ställningen fortfarande 1–1.

– Men vi fortsatte att gå för seger. Men istället ställde de om snabbt och kontrade in 2–1 efter ett friläge, suckar Nilsson.

LÄS MER I NA IMORGON!