Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kim: Kubanerna är underbara

Kim Olsen var tillbaka i ÖSK:s startelva efter sin hälskada. Han stod för det avgörande 2–0-målet i förlängningen och hyllade efteråt de tillresta Kubanerna.

– De är helt underbara, säger Olsen efter cupsegern mot Norrköping.

Förlängningen var sex minuter gammal när 1–0-skytten Robin Staaf kom runt på vänsterkanten och hittade en fri Kim Olsen perfekt i straffområdet.

Ville fira med fansen

ÖSK-anfallaren kunde enkelt sätta 2–0 och firade sedan sitt mål på samma sätt som Staaf – genom att springa ut till den stora skaran ÖSK-supportrar.

– Jag ville verkligen fira målet med dem. De sjöng och stöttade oss matchen igenom och fick genomlida 120 minuter i spöregnet. Riktigt, riktigt bra gjort av dem, menar Kim Olsen.

Så mycket mer än målet uträttade annars inte dansken under matchens gång. ÖSK hade svårt att komma till anfall och spelet svajade under ordinarie tid, men i förlängningen kom islossningen.

– Norrköping var bra och vi visste att det skulle bli tufft. Starkt av oss att vinna trots att vi själva inte gjorde någon bra match, säger Kim Olsen.