Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klar för engelsk klubb

Förre ÖSK-mittfältaren Astrit Ajdarevic har gjort klart med sin nya klubb.
Nu blir det spel i engelska The Championship.

Han slog igenom på seniornivå i Örebro SK säsongen 2010. Efter IFK Norrköping och en 15 miljoners-övergång till belgiska Standard Liege tar Astrit Ajdarevic nu ett nytt kliv i karriären. Om det är ett kliv åt rätt håll eller inte kan väl diskuteras, men nu är det bekräftat att Ajdarevic lånas ut till Charlton.

Laget är för närvarande på 19:e plats i andraligan The Championship. Om allt går som det ska kan Ajdarevic göra debut för sin nya klubb redan under lördagen då Charlton möter Oxford i FA-cupen. Låneavtalet gäller i sex månader.

Ajdarevic har spelat i england tidigare, som ungdomsproffs i Liverpool samt på lån i Leicester City och Hereford, och tror att ligan kan passa honom.  

– Jag är kanske inte känd för att vara en fysisk spelare, men jag har varit i England tidigare och vet hur det funkar. Det är bara bra för mig och jag kan komma in i en bra fysisk form och bidra med de kvaliteterna jag har, säger han till fotbollskanalen.se.