Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart: Bamberg lämnar ÖSK

Han har velat lämna klubben under en längre tid.
Nu står det klart att Daniel Bamberg lämnar Örebro SK och återvänder till Haugesund. Samtidigt presenterar ÖSK två nyförvärv.

Annons

ÖSK skriver på lördagseftermiddagen i ett pressmeddelande att klubben nått en överenskommelse med Haugesund. Den norska klubben har länge varit intresserad av brasilianaren, men nu lämnat ett bud som ÖSK alltså accepterat.

- Detta ger oss ytterligare möjligheter att både på kort sikt förstärka med två spelarnamn samt även framtidsinriktade investeringar i både organisation och spelare, säger ÖSK:s tillfällige sportchef Magnus Sköldmark.

ÖSK har också gjort klart med två nyförvärv. Målvakten Ludwig Bergström från IFK Mariehamn, som tränat med klubben under en längre tid, samt försvararen Erik Lund från IFK Göteborg. Bergströms kontrakt gäller under 2013. Lund, med meriter från U21-landslaget, är ett låneavtal som sträcker sig fram till sommaren.

- Eriks kvalitéer har vi bra koll på då vi känner honom från Allsvenskan. Erik är en pådrivare både på träningar och i matcher, en riktigt bra karaktärsspelare som vi är glada att knyta till oss, säger ÖSK-tränaren Per-Ola Ljung.

Annons