Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Göranssons stall till Örebro

På tisdagen blev det klart att Richard Göranssons STCC-stall Polestar  cyan raing kommer till Örebro race day.

Annons

Örebro race day närmar sig med stormsteg. Den 9-10 september spärras inerstan av och istället kommer stjärnförare och diverse olika racerbilar att inta Rudbecksgatan.

Nu är det klart att örebroaren Richard Göransson, som toppar STCC-tabellen och som jagar sin femte titel i mästerskapet, uppvisningskör sin Volvo S60-bil med sitt stall Polestar cyan racing under lördagen.

Göranssons stallkompis Fredrik Ekblom, som tidigare i år tävlat i WTCC, deltar dessutom på ett event med Göransson på Gelleråsen i Karlskoga på fredagsförmiddagen.

F1-stallet Sauber och Marcus Ericsson är givetvis det stora huvudnumret och - i motsats till stallchefen Monisha Kaltenborns tidigare uppgifter om att Marcus ska ratta årets bil - så meddelar projektledaren Jimmy Führ att Ericsson kommer att köra den tidigare utannonserade C32-modellen.