Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Hon blir ny kommundirektör i Hallsberg

Lena Fagerlund är nu klar som ny kommundirektör i Hallsberg. Efter att tidigare kommundirektören Torbjörn Dybeck sparkades tidigare i år har hon varit tillförordnad tjänsten, nu tar hon över som ordinarie från och med den 1 juli.

Annons

"Jag ser fram emot att arbeta i Hallsbergs kommun utifrån rollen som kommundirektör. Hallsberg är en kommun som växer och har många spännande utmaningar. Det blir intressant att delta i kommunens fortsatta utvecklingsarbete tillsammans med förtroendevalda, chefer och medarbetare, i dialog med invånarna", säger Lena Fagerlund, i ett pressmeddelande.

Sedan i januari i år har Lena Fagerlund varit tillförordnad kommundirektör i Hallsberg.

"Lena är en kompetent person, det har bland annat visat sig under hennes tid som tillförordnad kommundirektör, då hon visat stort ledarskap både internt och externt i kommunen", säger Magnus Andersson, kommunstyrelsens ordförande, i pressmeddelandet.

Läs också:

► Klart: Hallsbergs kommun köper ut Torbjörn Dybeck för 18 månadslöner

►  Hallsbergs kommundirektör om att han får sparken: "Ett mycket tråkigt beslut"

► Enig kommunstyrelse tog beslut att säga upp Dybeck: "Inte oväntat"

► Samarbetet med kommundirektören brast: "Ibland funkar man inte tillsammans"