Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

KLART: Jättesatsning på lokal fotboll – NA sänder 76 matcher under säsongen ► Här är ALLT du behöver för att se fotbollspremiärerna i helgen

Äntligen – den lokala fotbollen är tillbaka!
NA.se rivstartar och livesänder tre matcher redan i helgen - och totalt är det klart att vi visar hela 76 matcher under säsongen.
– Extremt häftigt att vi kan erbjuda det här i ett läge då det finns ett stort uppdämt behov av att se livesänd sport och följa sitt lag, säger NA:s sportchef Pierre Bokvist.

En lång väntan över. På söndag går startskottet för seniorserierna i fotboll - och därmed också NA:s jättesatsning på livesända matcher.

NA:s ägare har tillsammans med flera andra mediehus förvärvat rättigheterna till hela division 1 dam och division 2+3 herr under säsongerna 2020-2022.

Något som innebär att NA kommer att visa samtliga matcher i divison 1 med Syrianska och Karlslund säsongen 2020, totalt 58 matcher, med start på söndag.

Utöver det kommer vi att visa utvalda matcher från herrarnas division 2 där vi har BK Forward, Rynninge IK och IFK Kumla, i division 3 med Adolfsberg, Vretstorp och Yxhult samt division 1 på damsidan där ÖSK och Hallsberg finns.

Här är första matcherna som NA sänder:

Söndag

13.00: Syrianska-Täby

14.00: BK Forward-Newroz

17.00: Sandviken-Karlslund

Måndag

19.30: Adolfsberg-Kungsör

Här är vår guide i form av frågor och svar till hur du ser livefotbollsmatcherna på NA – på sajten eller i appen. Konto, inloggning, support, appen, din enhet och hur man ser matcherna på sin stora TV.

Jag har ju papperstidningen, då borde väl detta ingå?

– Självklart. Det enda du behöver göra då är att aktivera ditt digitala konto på na.se.

Pluskund då, hur blir man det?

– Jätteenkelt, du går bara in via denna länk

Hur får man hjälp om det strular?

– Vår kundtjänst har öppet vardagar på kontorstid. Dit kan man skriva eller ringa. För att vara helt på den säkra sidan, kolla så att du kan logga in redan redan innan helgen när fotbollen sätter igång. Här är direktlänken till NA:s kundservice.

Hur kan jag förbereda min telefon eller min läsplatta på bästa sätt?

– Se till att ha den senaste systemuppdateringen installerad på din enhet, samt den senaste versionen av NA-appen.

Hur tar man bilden från sin lilla telefon eller dator till sin stora TV?

– Från datorn till teven är det enklast med en HDMI-kabel.

– Har du en Apple TV så går det att skicka bilden från din enhet upp på din teve.

– Vår app stödjer tyvärr inte chromecast, men det går ändå att casta om du gör det från webbläsaren på telefonen eller paddan (na.se) istället för från appen.