Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Marcus bil uppdateras – redan till i morgon

Efter ekonomiska krisen i Sauber – klart med uppdateringspaket.

Annons

Det var i slutet på juli som det då hårt ekonomiskt trängda Sauber fick nya ägare.

Och nu ägarbytet börjat att ge effekt.

Felipe Nasr och örebroaren och Kumlasonen Marcus Ericsson fick redan innan uppehållet en ny bakvinge och dessutom en uppgraderad turbo till motron.

Men redan till helgens F1-lopp på belgiska Spa finns det ett antal uppgraderingar på de båda Sauberbilarna. Det rapporterar ansedda autosport.

De uppdateringar som sajten rapporterar om är ett uppgraderingspaket som innefattar en ny kortare nos, nytt golv samt bakre bromsar. De kommer att köras redan under fredagens tidsträning.

Det är det första

stora uppgraderingspaketet som Sauber sätter in på sina bilar, vilket till stora delar beror på den tidigare ekonomiska situationen. Det har gjort att bilen under namnet C35 varit nästan helt oförändrad sedan testerna på försäsongen, bortsett från turbon och bakvingen.

Det skrala lagret med reservdelar som Sauber förfogat över har dock inte kunnat utökas, skriver autosport och hänvisar till källor